Discipelschap in het Nieuwe Tijdperk

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://usercontent.one/wp/www.new-world-online.com/wp-content/uploads/discipelschap-in-het-N.T..webp?media=1701795220” title_text=”discipelschap in het N.T.” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Discipelschap in het Nieuwe Tijdperk

In dit boek wordt door de Meester aangegeven dat in onze dagen iets nieuws gebeurt. Een nieuw natuurrijk is in opkomst, het vijfde: dit is het Koninkrijk Gods op aarde: het zielenrijk.

De 2 grote Zonen van God zijn ons hier in voorgegaan: de Boeddha en de Christus

 

doel Boeddha: voorbereiding tot aangenomen discipelschap

doel Christus: voorbereiding tot inwijding

 

Bron: Alice A. Bailey 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” background_color=”#0dddb7″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

SHAMBALLA

SHAMBALLA is niets anders dan een groep zeer Hoog Bewuste Zielen of entiteiten die aan het hoofd staan.

Aan het hoofd staan in de spirituele wereld. Als je overlijdt trekt de ziel zich terug uit het lichaam en ga je over naar deze wereld.

Je hoeft hierin niet te geloven.

Geestelijke Hierarchie: dit zijn een groep zielen die het Plan of Licht op aarde doen laten schijnen.

Een soort van Verenigde Naties in het Zielenrijk. Als ziel zijn wij met zijn allen hiermee verbonden. De meeste mensen niet Bewust.

Doel:

het leven op aarde naar een hoger plan trekken. Op basis van vrije wil van de Mensheid. Om God te worden, althans het godzijn ervaren.

Dit wordt bereikt door Dienstbaarheid ten aanzien van dit Geestelijk Plan. Karma uitwerken behoort hier ook toe als zijnde je eigen Ziel.

 

TOT NEW WORLD ONLINE 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” background_color=”#0dddb7″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

NEW WORLD ONLINE

NEW WORLD ONLINE is een heel klein onderdeel van dit plan van de Geestelijke Hierarchie.

De ziel van J.W.M. Kroes heeft met de stalkingzaak inzake Carice van Houten veel karma uitgewerkt in de kliniek. Zelfmoord moest uitgewerkt worden.

Dit was in vorig levens mede door de Ziel van mw. van H. ontstaan.

Hiervoor heeft zij ook nederig excuses aangeboden in 2010.

Zoals gezegd is New World Online een klein deel van het programma dat de Witte Broederschap probeert uit te dragen op Aarde. De Witte Broederschap is een andere naam gemakshalve voor de Geestelijke Hierarchie.

Toch is er hierin ook onderscheid te maken.

New World Online is symbolisch een afstudeeropdracht van Kroes Advies Orgaan.

U kunt deze opdracht lezen op de site syn-ergie-project.com.

 

TOT NEW WORLD ONLINE 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.